Έκτροπα στο Απόλλων – ΑΕΛ: Φωτοβολίδα χτύπησε 41χρονη γυναίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Έκτροπα στο Απόλλων – ΑΕΛ: Φωτοβολίδα χτύπησε 41χρονη γυναίκα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Νέα έκτροπα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (24/01) σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη του αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ εξαγριωμένοι οπαδοί αντάλλαζαν φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα όχι μόνο ο αγώνας να αναβληθεί αλλά και να κινδυνέψουν ζωές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτός από το 10χρονο παιδάκι που έπεσε κοντά του κροτίδα και έχασε την ακοή του, τραυματίστηκε και γυναίκα 41 ετών από φωτοβολίδα που έπεσε στην κερκίδα του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, η φωτοβολίδα χτύπησε στο σώμα της γυναίκας με αποτέλεσμα το φούτερ της να βγάλει τρύπα.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση δε φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE